С помощта на кметa Коев се извършиха ремонти в клубовете за възрастните хора във Велинград

0
790

    С помощта на кметa Коев се извършиха ремонти в клубовете за възрастните хора във ВелинградПо инициатива на кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев бяха извършени ремонтни дейности в клуба за хората в неравностойно положение „Зорница”,както и в клубовете на пенсионера в кв. Лъджене и кв. Чепино. В момента служители на общинска администрация извършват довършителни дейности в клуба на пенсионера в кв. Каменица.

     Боядисани и освежени са таваните и стените, сменени са балатумите, ремонтирани са канализационните отводнителни тръби и тоалетните, а в клуб „Зорница” бяха подменени столовете и пердетата.

     Отец Иван освети обновения клуб „Зорница”, където председателят Катя Славова и всички ползватели сърдечно благодариха на кмета, за подкрепата която винаги им оказва , като му връчиха грамота „Златно сърце” и му подариха домашно приготвена торта. Те изразиха своята благодарност и към София Ключкова председател на инициативния комитет „Да поработим за Велинград”, която със своята загриженост помогна много за осъществяването на извършения ремонт.

     Кмета цели да направи всички места, в които се събират възрастните хора по-уютни, чисти и приветливи.

Вашият коментар