Трети ден от Велинградски празници на културата 2017

0
646

    На трети юли от 10:00ч. бе проведен пленер „Велинград в багри и ноти”, който е част от Велинградски празници на културата.

  Децата от ЦПЛР-ОДК с удоволствие създаваха своите творения. Малките инстументалисти  поднесоха музикалните си изпълнения на саксофон и флейта под ръководството на Катя Мирчева и Венера Ланджова.

     Във връзка с Велинградски празници на културата се провеждат и спортни събития. Едно от тях е волейболният турнир, който бе организиран от Община Велинград съвместно с ВК „Велинградволей” с треньор Димитър Санкев.

    От 19ч. на пл. „Николай Гяуров” талантливите деца от СКНТ ,,Силивряк” –гр. Ракитово с ръководител Светлана Стоева, изпълниха сърцата на публиката с прекрасните си изпълнения.

     Концертната програма продължи с участието на ансамбъл  „Драгиново” при ОНЧ „ Методий  Драгинов 1936”, които внесоха много пъстрота и  настроение.

   Зашеметяващите момчета от ,, ВИВО  МОНТАНА ” внесоха истински фурор  на сцената. С техните изпълнения на балканска и ъндърграунд музика с иновативно звучене  вдигнаха публиката на крака.

 

 

 

 

Вашият коментар