Централния площад на Велинград бе изпълнен с много музика и танци

0
818

     Част от естественото продължение на Велинградски празници на културата 2017г. „Благословени и вечни” бяха трите поредни дни 21,22 и 23 юли /петък събота и неделя/.

     В петъчната вечер на пл. „Николай Гяуров”, участие в програмата взеха ансамбъл „Чепино” и детски ансабъл „Чепинче” при ОНЧ „Св.св. Кирил и Методий”. Изпълненията им на автентична народна музика и танци огласиха центъра и внесоха настроение сред публиката.

     На 22 юли /събота/ от 20:00ч. солистката на Ансамбъл „Пирин” гласовитата  Стойна Германова  и младите танцьори от формация „Пиринци”, с техните изпълнения, вдигнаха всички граждани и гости на СПА столица на голямо българско хоро.

     В неделната вечер чаровните инструкторки Спаси и Петя и от Зумба фитнес-Велинград направиха впечатляващо масово танцуване на централния площад във Велинград. Зумбата  съчетава най-известните латинотанци с фитнес и аеробика и вече има хиляди почитатели по цял свят като най-добрият вариант за кардиотренировка. Тя превръща енергията на движението в настроение, а заедно с ритъма на тялото започват да танцуват и емоциите. Така най-общо може да бъде определено и настроението на централния площад във Велинград в неделната вечер.

Вашият коментар