Светлините на коледната елха във Велинград ще грейнат на 4 декември

0
345

     Светлините на коледната елха ще грейнат на площад „Николай Гяуров“ на 4 декември /понеделник/ от 17:30 часа. Кметът д-р Костадин Коев заедно с малките участници в програмата ще запалят светлините на празничното дърво.
     Специален гост на тържеството за радост на малки и големи ще бъде Дядо Коледа. В празничната програма ще участват огнено шоу „Дивинитас“, талантливите деца на Велинград- хор на малките, мажоретния състав към Представителен духов оркестър „Димитър Мечев, ДЮВИШ „Звънче“, ВГ „Караоке“, КСТ „Импулс“, театрална школа към ЦПЛР-ОДК Велиндрад.
Община Велинград е предвидила богата и наситена програма за целия месец декември, която ще протече като благотворителна мисия „Дари радост, усмивка, надежда, подкрепа”.

     За да могат жителите и гостите на Велинград да усетят топлината и красотата на предстоящите светли християнски празници в коледна украса блеснаха сградата на Общинска администрация, пешеходната зона по бул. „Хан Аспарух”, центъра на Велинград, търговската улица. Продължава украсяването на кварталите Каменица и Чепино, както и изходите на града, кръговите кръстовища и ул. „Юндола“. На 1 декември учениците от ПГД „Иван Вазов“ ще украсят коледно трите къщички намиращи се в центъра на града.
     Кметът д-р Коев кани велинградчани и гостите на града на паленето на светлините на празничната елха.

Вашият коментар