Прессъобщение

0
200

     Google и SoftUni Digital организират безплатни дигитални обучения във Велинград

        На     14-ти     май     стартира     проектът     на     Google      Дигитален гараж /learndigital.withgoogle.com/digitalengarazh/     в    сътрудничество    със   SoftUni    Digital /digital.softuni.bg/! 12 специално  обучени  от  Google  консултанти  ще  водят безплатни семинари и индивидуални обучения в повече от 37 града в България! Трейнърите ще се фокусират върху възможностите, които дигиталният свят предоставя и ще обучават представители и собственици на малки и средно големи фирми, както и всички желаещи да обогатят дигиталните си умения в използването на онлайн инструменти за растеж.

      Google има за цел да обучи 15 000 души от малки и средни предприятия до края на годината. Подробна информация за графика на турнето и за това как да се регистрирате в програмата е публикувана на уебсайта .

Какво е Дигитален гараж?

      Дигитален гараж е програма, която помага на хората да подобрят дигиталните си умения безплатно. Програмата предлага онлайн и офлайн обучения, създадени от Google, които допринасят за разрастването на бизнеса онлайн, следвайки собствено темпо и чрез гъвкави и персонализирани уроци. Кампанията в България стартира през месец май 2018 г. и ще продължи до края на 2018 г.

Защо онлайн присъствието е толкова важно за малките и средни бизнеси?

  • 70% от хората в България използват интернет за лични цели
  • 55% от хората в България използват смартфон
  • 48% от хората в България, които използват интернет, пазаруват онлайн
  • 56% от хората в България, които използват интернет, сравняват услуги и продукти онлайн преди покупка

      За осъществяване целта на проекта, нашите дигитални консултанти ще посетят град Велинград в периода 26/11 – 30/11/2018 г., където ще проведат семинар и индивидуални консултации напълно безплатно.

 

Кога ще се проведе безплатният семинар?

Семинарът в град Велинград ще се проведе на :

27/11/2018 – 17:30 – 19:00 – Туристически информационен център, пл. „Свобода“, гр. Велинград https://www.facebook.com/events/371742126900688/

 Можете да се запишете и за индивидуална консултация тук.

Регистрация можете да направите на официалната страница на Дигитален гараж

Вашият коментар