Наградиха участниците в конкурса „Капка вода- живот и вечност”

0
158

       За четвърта поредна година конкурсът „Капка вода- живот и вечност” ни припомня колко важна и необятна е красотата на водата. Конкурсът организиран от Община Велинград и „ВКТВ”ЕООД – Велинград се провежда по повод 22 март – Световния ден на водата, като целта му е да се даде възможност за изява на творческите заложби на децата и учениците, както и да се стимулира личната им позиция за решаване на проблемите с опазване и използване на водите и съхраняване на природата.
Заместник- кметът г-жа Светла Томова поздрави всички участници в конкурса и им пожела здраве, просперитет и благополучие.
    В инициативата се включиха над десет училища от Община Велинград, както и ЦПЛР- ОДК Велинград и ЦСОП. Участниците се състезаваха в категориите – фотография, електронна картичка и презентация, рисунка /графика, акварел, живопис/, приложно творчество /керамика, стъклопис, батик/ и литературно творчество /стихотворение, разказ, есе/. 
     Наградите на победителите в отделните направления връчиха г-жа Светла Томова зам.- кмет на Община Велинград, г-н Георги Мяшков управител на „ВКТВ” ЕООД –Велинград и г-жа Мариана Зинкова началник отдел „Хуманитарни и социални дейности”.
     За доброто и празнично настроение на всички присъстващи на награждаването се погрижиха талантливите деца от Младежка музикална духова формация към ЦПЛР- ОДК Велинград, гласовитите звънчета от ДЮВИШ „Звънче” и най- малките двойки от КСТ „Импулс”.

Вашият коментар