С парад на приказни герои приключи конкурсът “Моят роден град-Велинград“

0
183

С парад на приказни герои приключи конкурсът “Моят роден град-Велинград“

     Приключи конкурсът “Моят роден град-Велинград“, който бе организиран от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни /МКБППМН/, община Велинград и ЦПЛР-ОДК Велинград.
     Катерина Мирчева- директор на ЦПЛР-ОДК, Елисавета Миланова- секретар на МКБППМН и Бояна Кирилова – гл. експерт- „Връзки с обществеността” връчиха на победителите в конкурса грамоти и награди.
    Президентът на „Лайънс клуб”- Велинград д-р Таня Беличинова също награди отличилите се ученици с грамота и почерпи всички с лакомства.
     В празничната програма се изявиха малките актьори от театралната школа с ръководител Иванка Дебелушина, школа „Журналисти“ с ръководител Нина Маврикова, гласовитите таланти от ДЮВИШ „Звънче”, атрактивните танцьори от КСТ „Импулс 2002”, възпитаниците на школите по флейта и саксофон с ръководители Катерина Мирчева и Венера Ланджова.
     Приказните герои, които оживяха на сцената в „Боров парк“, донесоха много детски усмивки, а песните – още слънчево настроение за зрители, участници и наградени.

Вашият коментар