Велинград засия с блясъка и красотата на Петия национален турнир по спортни танци „Dance and SPA”

0
62

 

Велинград засия с блясъка и красотата на Петия национален турнир по спортни танци „Dance and SPA”

    Над 160 танцьори от Велинград, Пловдив, Пазарджик, София, Бургас, Смолян, Сливен, Перник , Пещера и Асеновград премериха сили в 9 различни категории и кръгове на Петия национален турнир по спортни танци за купа „Велинград Dance and SPA“. Той се проведе на сцената на пл. „Н. Гяуров“. Предварителните кръгове и състезанията за формации и детски танцови двойки започнаха в 12:00 часа. Състезателите бяха оценявани от 7-членно компетентно жури.
     В програмата, преди тържественото откриване, със свои изпълнения се включиха музикална формация към ЦПЛР-ОДК, Михаела Нанова от ДЮВИШ „Звънче“ и малките грации на КСТ“Импулс – Велинград – 2002″. След това г-жа Мариана Зинкова-началник на отдел „ХСД” към община Велинград поздрави организаторите, участниците и зрителите и обяви началото на съревнованието за Купа Велинград ” Dance and SPA”.
     Организатори на събитието са КСТ„Импулс – Велинград 2002“ с треньори Мая Кондарева и Диана Енчева, ЦПЛР-ОДК Велинград с директор Катерина Мирчева, с подкрепата на община Велинград.

     За финала се класираха 60 участници. Призовете връчиха Цвета Спасова и Мариана Зинкова от община Велинград и г-жа Катерина Мирчева.

 

Вашият коментар