1 386 лева събраха благотворитлните концерти за Даниел

0
816

      Кампанията  „Всички заедно да помогнем на безпомощните деца”, която стартира по време на Велинградските празници на културата и е под патронажа на кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев, продължава до средата на месец септември. В последните два съботни концерта участваха гласовитите деца на ДЮВИШ „Звънче”, малките танцьори от КСТ „Импулс”, народната певица Галина Домушлийска, новооткрития талант Диджей Жоро, флейтистката Венера Ланджова и театралната школа Чепино с ръководител Иванка Дебелушина. Всички те дариха таланта си в името на благотворителността. Тя този път бе насочена към тригодишния Даниел Стоянов Петров, страдащ от микроцефалия, епилепсия и с голям риск за детска церебрална парализа.

13900714_1846974282198179_1083032443_n     Урната от събраните средства беше отворена в 11,30 часа в малката зала на Община Велинград от председателят на ОбС – Велинград инж. Бельо Мандражиев и директорът на д-я „Икономическа политика, туризъм и реклама” Цвета Спасова. В комисията бяха и старши експертът в Дирекция „Хуманитарни и социални дейности” Илияна Гешева, главния редактор на вестник „Темпо” Елена Баева, главния експерт Таня Кръстева  и юристът Надежда Стефанова.

      След описа и преброяването на парите бе установено, че само за 4 часа хората с добри сърца, присъствали на концертите на площад ”Н. Гяуров , са събрали 1 386. 09 лева.

Вашият коментар