Училищния звънец посрещна 401 първокласници

0
1185

     Първият учебен ден е много специален празник за всеки един от нас, защото е символ на почитта на българина към знанието и образованието. И тази есен училищните врати се отварят празнично, за да посрещнат малките и големите ученици, учителите и всички, които изпращат с благопожелание за добро начало своите деца. Първият учебен ден е изпълнен с цветя, усмивки, вълнение  и емоции от срещата с приятели и учители.

   Кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев поздрави  всички  директори, учители, родители и ученици, като им пожела здраве, увереност, сила и успехи през новата учебна 2016- 2017година. Той присъства на празника в СУ „Св. Св. Кирил и Методий”, ОУ „Христо Ботев” и  ПУ „Драган Манчов”

     Заместник кметът Светла Томова, пожела в СУ „Васил Левски” новата учебна година да бъде изпълнена с добро настроение, ползотворен труд и незабравими моменти.

   Председателят на общински съвет инж. Бельо Мандраджиев присъства на първия учебен ден в ПГГС „ Христо Ботев”.

    Поздравителен адрес към първокласниците, преподавателите и родителите от името на кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев бе представен от Цвета Спасова – Директор на дирекция „Икономическа политика, туризъм и реклама” в Средно училище „Методи Драгинов” с. Драгиново.

 

Вашият коментар