Йована Бошнаковска взе второ място на престижния конкурс „Малка Мис и Малък Мистър България” 2016 година

0
1827

   Йована Бошнаковска  от Велинград взе Второ място, на най-престижния конкурс за детска красота и талант Малка Мис и Малък Мистър България 2016 г., провел се от първи до пети септември за четиринадесети път в Созопол. Малката принцеса е на 11 години,  ученичка в 5 клас в СУ „Васил Левски”.

    В конкурсната програма са се включили 50 деца от 18 града на възраст от 3 до 12 години. Всеки един от участниците е дефилирал  с типични за регионите си народни носии, както и с бални  рокли . Майката на Йована , Тенка Бошнаковска,  изказа своята искрена благодарност  към  НЧ „Васил Левски” кв. Каменица за подкрепата и предоставянето на народната носия, с която се е представила нашата гордост.

    Малката мини мис е  подписала договор  с модна агенция „Интерсаунд”, която е и организатор на конкурса.

    Тя и всички останали  победители имат правото да представят България в редица международни конкурси: Little Miss Nations – Бразилия, Little Miss World – ГЪРЦИЯ, Beauty World International- Доминиканска Република, Little Miss Galaxy – в България, Cinderella International – Съединени Американски Щати, Little Miss Planet – в България, Little Model Earth – Южна Африка и други .

Успех във всяко едно нейно бъдещо начинание.

 

Вашият коментар