Финалът на Празник на скоростта е в неделя във Велинград

0
827

     Събитието се организира за втора поредна година. Събитието се провежда от 22 до 25 септември на територията на гр. София, гр. Банско, гр. Разлог и гр. Велинград.

Програмата ще е изпълнена с отсечки за точно време, драг, италианско преследване и намиране на тайни локации, достояние само за участниците. В неделя между 13.00 и 14,00 часа уникалните бързи коли ще може да срещнете из Велинград, защото екипите ще търсят тайните локации. Съчетанието от атрактивни автомобили, изискани мероприятия и спортен дух ще финишира в центъра на СПА столицата около 14,30 с подобаваща Церемония по Награждаване, на която ще се отличат качествата на участниците.

Програмата и изпитанията се изготвят със съдействието на професионални автомобилни състезатели и съдии. Автомобилните им кариери включват отличия като Победи в Европейския и Българския Рали Шампионати, гарантирайки перфектната спортна атмосфера на събитието.

Към апела на Премиум Рали София – Свети Влас за повече толерантност на пътя и разумно шофиране се присъединява и община Велинград!

Вашият коментар