Д-р Костадин Коев на изнесен приемен ден в кв. Каменица

0
940

   Кметът на община Велинград д-р Костадин Коев проведе поредната изнесена приемна среща с жителите на квартал Каменица в Пенсионерския клуб. Срещата съвпадна с деня в който членовете на  Клуба отпразнуваха рождените си дни, и по този случай в знак на уважение, Кметът подари подарък на всеки един рожденик .

     На срещата присъстваха и общинските съветници Богдана Пашева и Георги Мяшков, Никола Делиев, управителят на ВТКВ Велинград  Йордан Нанов, директорът на ПУ „Драган Манчов“  Елена Канлиева и г-н Камен Фурнаджиев.

     Обсъдиха се проекти и  програми , които предстоят и тези които вече са в процес на изпълнение. Програмите са: „Национална програма за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради“,  за развитие на човешките ресурси,  оперативна програма „Региони в растеж“ в която  са включени: нова визия на централна градска част, местата за отдих, ремонт и реконструкция на улична мрежа в града, като ул. „Георги Кирков“, ул. „Христо Смирненски“, ул. „Милеви скали“. Кметът Коев сподели, че прави проект за рекултивация на сметището в кв. Каменица, и изграждане  претоварена станция и пречиствателна станция за водата. Проекти относно водопровода на „Водев чарк“, който е прекъснат в момента и проект за околовръстния път  до Клептуза, да бъде асфалтиран, ще бъдат внесени в Министерството на регионалното развитие и благоустройство.

 Изнесените приемни дни продължават по график и следващата среща ще е на 25 октомври от 10:00ч до 12:00ч. в Клуба на пенсионера кв. Лъджене.

 

Вашият коментар