Тримата народни представители от Велинград се обединяват

0
1314

     В  кабинета на кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев се състоя работна среща с новоизбраните народни представители от Велинград Димитър Гечев, Сергей Кичиков и Славчо Велков.

     На срещата бяха обсъдени най-наболелите теми за велинградчани, като Културния дом, градски стадион, предотвратяване създаването на работеща мина  на територията на общината, водния цикъл и др., за решаването на  които велинградските депутати с общи усилия и обединение да постигнат положителни резултати.

     Желанието на народните представители е да имат място, където на всеки три месеца, да се срещат с граждани, за да изслушват проблемите им, за тази цел кметът д-р Коев предостави малка зала на общинска администрация.

     След срещата всички заедно с председателят на Общински съвет Велинград инж. Бельо Мандраджиев, се отправиха към с. Света Петка, за да се запознаят със ситуацията, създала се покрай темата за наличието на естествен уран във водата и да разговарят с населението.

     Това е добър пример на взаимодействие между законодателната и изпълнителната власт в Община Велинград. Желанието на общинското ръководство е тази инициатива да продължи, защото  обединението и усилието на тримата ни народни представители да работят за една обща кауза,  могат да бъдат за пример.

Вашият коментар