Д-р Коев: Въпреки тежкото финансово състояние, продължаваме да асфалтираме улици със собствени средства

0
1319

     „Въпреки тежкото финансово състояние, което наследихме, продължаваме да полагаме всички усилия, за да подобряваме инфраструктурата в цялата община. Усвояваме средства по всички оперативни програми на Европейския съюз, получаваме сериозна подкрепа от правителството, но за мен е изключително важно, че успяваме със собствени средства да реновираме, /където е необходимо/ и цялостно да асфалтираме улици в община Велинград.” Това сподели кмета д-р Костадин Коев.
     До 14.09.2018г. са асфалтирани улиците: „Христо Ботев”, „Поп Топорчо”, „Георги Петричев”, „Искра”, „Евлоги Георгиев”, „Юндола”, „Битоля”, „Охрид”, „Борислав”, „Цар Иван-Асен II” и др.
     В близките няколко дни ще бъдат завършени още две улици в Драгиново, като предстои да се започне работа по главната улица на с.Света Петка.
    Във Велинград цялостно ще бъде асфалтирана ул.”Иван Бандаков”, както и отсечката от моста в кв.Чепино до Радонова баня, като там ще бъдат поставени и нови бордюри. Улица ”Ленища” вдясно от бул.”Съединение”/ по посока Чепино/ ще бъде цялостно асфалтирана, а в посока към ул.”Никола Вапцаров” ще бъде ремонтирана частично.

Вашият коментар