Клубът на пенсионера в кв. Каменица отпразнува 35-годишния си юбилей

0
927

     В НЧ „Отец Паисий-1983” с тържествен  водосвет за здраве и благоденствие, отслужен от отец Антон, бе открито тържество по повод 35-годишния юбилей на Културен клуб на пенсионера – кв. Каменица.

   Кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев бе посрещнат със силни аплодисменти.  Членовете на клуба поднесоха огромните си благодарности към градоначалника за подобряването на инфраструктурата,  за усърдната работа за подобряването на водоподаването , за благоустрояването на гробищния парк, за ремонта в клуба и  за големите грижи, които полага за хората от третата възраст. 

      „Преклонявам се пред опита и мъдростта Ви! Благодаря за Вашата всеотдайност и принос за развитието на община Велинград. Посрещнете още много годишнини и предайте на идните поколения пламъка и опита които имате! ”- каза в приветствието си д-р Коев и поднесе  стенен плакет на Пенсионерския клуб.

     След  представянето на обширен  доклад за развитието и работата на клуба, инж. Теменужка Ушева поднесе грамоти на най-дългогодишните членове на клуба.

     За празничното настроение се погрижиха малките мажоретки от  Представителен духов оркестър и мажоретен състав „Димитър Мечев”, гласовитите таланти от ДЮВИШ „Звънче” и ВГ „Караоке”, Група за стари градски песни  „Вела” и  ДЮАНПТ „Здравче-венче” към НЧ „Васил Левски-1904” , ансамбъл за народни песни и танци „Чепино” и певческа група  при културен клуб на пенсионера кв. Каменица.

Вашият коментар