ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

0
1222

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

ПО СЛУЧАЙ

130-ГОДИШНИЯ ЮБИЛЕЙ НА ИСУ  ‘’СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ’’-  ВЕЛИНГРАД

                                                                                                                                                                               

УВАЖАЕМА Г-ЖО ВАСИЛЕВА,

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

СКЪПИ УЧЕНИЦИ ,

 

Имам честта и щастието да  Ви поздравя по случай 130- годишния юбилей

на  ИСУ  ‘’СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ’’-  ВЕЛИНГРАД – работилница за просвета, с доказани традиции и достойнство. Използвам този прекрасен повод да изразя своята благодарност и преклонение към всички директори и учители, оставили част от своя живот и творчески път в училището!

Уверен съм в доброто бъдеще на Вашите възпитаници и вярвам в тяхната успешна реализация, така че да прославят името на ИСУ  ‘’СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ’’-  ВЕЛИНГРАД по всяко кътче на тази земя!

 

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

Продължавайте да предавате своята любов към науката, възпитавайки в своите ученици доброта и мъдрост,  упоритост и стремеж към нови върхове! Благодаря Ви за усърдния труд! Споделям радостта Ви от юбилея и  желая всяка следваща година да Ви носи все повече успехи, призвания и перспективи! И занапред бъдете професионалисти в работата и учители в ЖИВОТА! Нека всички усмихнати лица са награда за достойния Ви труд!

 

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

Пожелавам Ви здраве, за да вървите по пътя на Вашето израстване с усърдност,  оптимизъм и самочувствие! Обичайте своите учители, така както обичате своите родители! Това ще Ви гарантира много успехи и победи, отваряйки светли пътища за реализиране на всички Ваши амбиции!

В този празничен ден бъдете горди от постигнатото и смело отправете поглед към бъдещето!

 

ДА Е ЧЕСТИТ И СВЕТЪЛ ЮБИЛЕЯТ!

 

Председател на ОбС-Велинград      

                                                /инж.Али Мареков/

Вашият коментар