Поздравителен адрес

0
492

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

ПО СЛУЧАЙ

70-ГОДИШНИЯ ЮБИЛЕЙ НА НПГГС ‘’ХРИСТО БОТЕВ’’- ВЕЛИНГРАД

 УВАЖАЕМИ Г-Н ШУЛЕВ,

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

СКЪПИ УЧЕНИЦИ ,

Имам удоволствието и щастието да Ви поздравя по случай 70- годишния юбилей на НПГГС ‘’ХРИСТО БОТЕВ’’- ВЕЛИНГРАД- гимназия с доказани престиж, достойнство и значимост! Използвам този чудесен празник да изразя своята признателност, респект и похвала към всички директори и учители, оставили своите енергия, жар, сърце и душа в това училище! От сърце Ви желая и занапред да следвате добрите традиции, утвърдени в богатата и дълга история на Вашето учебно заведение! Бъдете здрави и се гордейте с успехите, които заедно постигате! Днес Вие имате основателен повод да демонстрирате и със самочувствие да отчитате извоюваното досега. Горд съм, че съм възпитаник на това училище, дало висококвалифицирани специалисти, отдали своя живот и професионализъм за стопансиването и опазването на българската гора! 

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

С преданост и отговорност следвайте своя път. Продължавайте с будителското си дело и с любов, и вдъхновение вървете по пътя на духовността, с памет към тези, които са го извървели преди Вас и с доверие към тези, идващи след Вас. Бъдете здрави и се радвайте на успехите на Вашите възпитаници! Зная, че тук работят мотивирани и опитни учители, в чиито ръце е бъдещето на младите хора. Поздравявам всички бивши и настоящи преподаватели, всички учители, оставили през годините частица от себе си в това професионално училище! Тези 70 години са белязани с удовлетворението от значимите постижения и със спомените за упорития, но изпълнен с отдаденост към знанието труд, който свързва в едно отстояването на традицията и утвърждаването на съвременния облик на НПГГС ‘’ХРИСТО БОТЕВ’’- ВЕЛИНГРАД!

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

Гордейте се, че сте възпитаници на НПГГС ‘’ХРИСТО БОТЕВ’’- ВЕЛИНГРАД! Бъдете усърдни и постоянни в усвояването на знания. Уважавайте и помнете Вашите учители! Бъдете непримирими и силни в посрещането на новите предизвикателства на живота. Станете добри професионалисти и достойни граждани на Родината! Желая Ви здраве, сила на духа и воля за бъдещи успехи! БЪДЕТЕ БОРБЕНИ И НОСЕТЕ С ГОРДОСТ СВЕТЛОТО ИМЕ НА ВАШИЯ ПАТРОН! 

 ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ! 

                                                    Председател на ОбС-Велинград /инж.Али Мареков/

 

Вашият коментар