ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

0
762

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

ПО СЛУЧАЙ НАЧАЛОТО НА НОВАТА УЧЕБНА 2019- 2020 ГОДИНА

 Уважаеми ученици, учители и  директори,  Уважаеми родители,

        От името на Общински съвет-Велинград и лично от мое име най-сърдечно Ви поздравявам с откриването на новата учебна 2019-2020г.! Нека тя бъде изпълнена с идеали, въображение, усилия, постижения и приятелства! Предстои Ви да следвате, да мислите, да творите и побеждавате. Началото на новата учебна година среща вълнението на учениците с амбицията на преподавателите, които с цялата си всеотдайност се стремят да осигурят качествено и модерно образование. Първият учебен ден е началото на нова възможност, нов порив и нова мечта, но също така и на много сериозни очаквания! Бъдете дръзновени и целеустремени, докато се борите за нови знания, докато творите, докато доказвате своите възможности и с широки сърца посрещате предизвикателствата на живота и покорявате нови светове!

                         УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

Радвайте се в името на Вашите ученици и дайте най-доброто от себе си- от знанията и от сърцето си! Всяка нова учебна година означава, че Вие ще предадете на НАШИТЕ деца нови знания, опит и частица от душите си! Вярвам, че под Вашето вещо ръководство учебната година ще бъде успешна, благодарение на всеотдайната Ви работа и обич към учениците! Работете благотворно с гордост, професионализъм и мотивираност!

                           СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

     Началото на новата учебна година е начало на Вашият вълнуващ път- ново празнично стъпало нагоре. Дерзайте, мечтайте, учете се и се трудете! Вярвам, че ще успеете! Подайте с вяра и доверие ръка на своите преподаватели. Вървете напред смело и решително! Бъдете целеустремени и умножавайте успехите си! Искайте, побеждавайте и не се страхувайте! Пожелавам Ви преди всичко да бъдете здрави, човеколюбиви, мъдри, благополучни и честити!

              УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

     Вярвайте в своите деца и категорично ги подкрепяйте, защото те са бъдещето на България и Европа! Желая Ви здраве и сили, за да бъдете неотлъчно до тях! С воля, енергия и гордост, заедно с техните учители, ги подготвяйте за стихията на бъдещето! За това са необходими храброст и пламък! Вие ще им ги дадете!

НА ДОБЪР ЧАС!

                                                                      Председател на ОбС-Велинград

                                                                                            инж.Али Мареков

Вашият коментар