Проект „Рехабилитация и реконструкция на улици в селата: Кръстава, Драгиново, Света Петка, Грашево и Пашови“

0
795

    Днес кметът на община Велинград д-р Костадин Коев, беше на инспекция и се запозна лично как вървят и до къде са стигнали ремонтните дейности по Проект „Рехабилитация и реконструкция на улици в селата: Кръстава, Драгиново, Света Петка, Грашево и Пашови“.
    Той успя да се срещне и да разговаря с жители на тези населени места. Хората изразиха задоволството и благодарността си към градоначалника за извършваните ремонти. Кметът сподели с тях и разочарованието си от вчерашната последна редовна сесия на ОбС-Велинград, в която групата на ДПС, Георги Янчев, Венко Бозев от БСП, съветниците от групата на МК „Бъдеще за община Велинград“ , Тодор Ушев и Орце Орцев, не дадоха съгласие и не подкрепиха искането от кмета Коев за краткосрочен безлихвен заем, с който да бъдат разплатени и довършени инфраструктурните промени в техните населени места.
     „С това си поведение общинските съветници, които не подкрепиха моето проекторешение, спират развитието на общината и в частност развитието на Вашите населени места.“-добави д-р Коев.

Вашият коментар