ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

0
485

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

 

от

Пламен Хаджиев

Председател на ОбС-Велинград

по случай

Националния празник на Република България

3 МАРТ

Уважаеми госпожи и господа,

            скъпи жители на Община Велинград,

                                                               Драги Българи,

За мен e гордост да Ви поздравя по повод  Националния празник на Рeпублика България 3 март! На този паметен и светъл ден, най-златния в нашата история, повече от всякога сме изпълнени с достойнство, самоувереност и благодарност, че сме потомци на славен и борбен народ, носещ в сърцата си духът на патриотизма, гордостта от славната ни история и непреклонния български дух! Нека помним идеите, заветите и мечтите за силна и свободна България и нека сведем  глави пред геройския подвиг на борците за свобода, които с върховна саможертва и любов към Родината, извоюваха  СВОБОДАТА  ни!

Нека засвидетелстваме своята безгранична синовна почит в името на България, като отдадем дълбок поклон пред всички безсмъртни  и велики герои, осеяли с костите си земята българска и дали ни възможност да бъдем свободни и честити  НИЕ и НАШИТЕ деца! Нека помним делата им и нека ги носим в сърцата си! Нашите наследници  трябва да знаят и тачат спомена за славните бойци и революционери, които чрез своята преданост и нечувано себеотрицание отдадоха живота си в името на  България!

            Вечна слава на героите, отдали живота си, за да бъдем свободни, блажени и честити! Нека бъдем достойни българи! Да помним, да бъдем единни и да носим в сърцата си славния български дух! Нека заедно, с мъдрост, оптимизъм и разбирателство да работим за България – такава, каквато ни я завещаха славните герои!

БЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И УСПЕШНИ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ МИР И  БЛАГОДАТ!

                                                  Председател на ОбС-Велинград

                                                                            Пламен Хаджиев

Вашият коментар