ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

0
766

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

ОТ

ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-ВЕЛИНГРАД

ПЛАМЕН ХАДЖИЕВ

ПО СЛУЧАЙ

РАМАЗАН БАЙРАМ

           УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, ПОЧИТАЩИ СВЕТЛИЯ ПРАЗНИК РАМАЗАН БАЙРАМ,

В дните на свещения мюсюлмански празник отваряме своите сърца към покаянието, милосърдието, опрощението и вярата в доброто! Приемете моите искрени пожелания за здраве,  надежда за радост, сговор и сили за повече ползотворни дела!

Да посрещнем Рамазан Байрам в дух на дружба и солидарност, взаимопомощ и сплотеност, благородство и  разбирателство.

Нека дните Ви  бъдат щастливи и честни, изпълнени с човещина, оптимизъм и уважение! Дарявайте близките си с доброта и грижи,  топлина и уют! Рамазан Байрям е празник, в който душите на хората приливат от благост, почтеност, взаимно уважение, човеколюбие и благоденствие. Посрещнете празника с любов! Пожелавам всяко семейно огнище  да бъде изпълнено с много здраве, късмет, вяра и берекет!

     Нека душите Ви са пълни с радост и щедрост!  Бъдете здрави и честити, мъдри и отговорни! Подайте ръка на бедните и онеправданите! Нека всяко начинание бъде увенчано с изобилие и духовна наслада! Нека доброто и прошката водят делата ни и с лекота да преодоляваме всяко препятствие! Нека заедно укрепваме възможностите си за по-добър и достоен живот и покажем, че духовно израстваме всеки ден! Как?! С вяра! В тези тежки дни, когато целия свят е скован от ужаса на пандемията, вярата и сплотеността ще ни помогнат да преодолеем изпитанията!

                            Благодатен Рамазан Байрям на всички мюсюлмани!

 

Председател на ОбС-Велинград…………………………

                                      /Пламен Хаджиев/

                                     

Вашият коментар