Обява за подбор на регистратори за преброяването

0
432

 

Обява за подбор на регистратори за преброяването

Стартира набирането на регистратори за преброяването на населението и жилищния фонд в община Велинград. Заявления се приемат от 15 до 26 юни в административната сграда на Община Велинград, с адрес: гр. Велинград, бул. „Хан Аспарух” № 35, ет. 1 (деловодство).  Освен това се изискват : автобиография (по образец), копие от диплома за завършено образование, документ, удостоверяващ IBAN и снимка – цветна, на фотохартия (от студио) с размери 3.0 х 3.8 см. 

Задължителни изисквания за кандидатите за регистратори са: 

  •  да са навършили 18 години,
  • да имат средно образование, 
  • да не са осъждани или за тях да не текат съдебни действия. 

 

Полезно за работата им, но не задължително условие, ще бъде да имат опит в сферата на образованието (учители или възпитатели), администрацията (областни и общински служители или други държави служители), финансите, счетоводството, социалното подпомагане, социалните дейности, здравеопазването и други. Не се допуска кандидатите да са данъчни и финансови инспектори, полицаи, съдебни изпълнители, военнослужещи. Регистраторите ще имат възможност да използват Информационна система „Преброяване 2021“ и да въвеждат събираната информация от преносими и стационарни устройства, но трябва да разполагат със собствени (таблети, смарт телефони, лаптопи, настолни компютри) и да имат опит в работата и използването им. Всички регистратори ще преминат през обучение, на което ще бъдат разяснени правата и задълженията им, както и начинът на работа с мобилното и стационарно приложение. 

След успешно завършено обучение, те ще получат необходимите материали за предстоящата работа. Общинската преброителна комисия за община Велинград информира кандидатите за регистратори, че от тях се очаква да извършат голяма по обем и отговорна работа в определения от закона срок. Заплащането на техния труд ще бъде директно обвързано с качеството на събраната информация за сградите и жилищата в обходния им участък.

 

Контакти Телефон: 0886580726 – Лъчезара Попова

 E-mail: obshtina@velingrad.bg 

 

Вашият коментар