Официално бе открита полудневната детска градина към ИСУ ”Св.св Кирил и Методий”

0
380

 

      Официално бе отрита обновената полудневна детска градина към ИСУ ”Св.Св Кирил и Методий”.

      Събитието започна с водосвет за здраве и благополучие, отслужен от отец Иван.

     „Щастлив съм, че успяхме успешно да реализираме Проект „Ремонт, реконструкция и обновяване на детска градина в град Велинград“, който се финансира по Оперативна програма “Региони в растеж”. Гледайки сградата на детската градина, изпитвам огромно задоволство и чувство на гордост, защото това е поредното детско заведение, което се открива в общината.„- каза в приветствието си кметът на община Велинград д-р Костадин Коев.

          От своя страна директорът на учебното заведение Ани Василева изрази благодарността си към д-р Коев и целия му екип за постигнатия резултат и модерните условия, в които ще растат децата.

         Малчуганите поздравиха и зарадваха всички присъстващи с весела празнична програма. Тържествено лентата на обновената градина прерязаха градоначалникът д-р Костадин Коев, председателят на ОбС- Велинград Пламен Хаджиев и г-жа Ани Василева.

         Официални лица на събитието бяха зам.-кметовете на община Велинград Атанас Палигоров и Исмаил Моллов, общински съветници и експертите РУО на МОН-Пазарджик- Марияна Гигова и Ружа Семерджиева.

Вашият коментар