ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

0
322

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

от

Пламен Хаджиев

Председател на ОбС-Велинград

по случай

Националния празник на Република България

3 МАРТ

Уважаеми госпожи и господа,

           Драги жители на Община Велинград,

                                                              Скъпи Българи,

За мен e гордост и чест да Ви поздравя по повод  Националния празник на Рeпублика България 3 март! На този паметен и светъл ден, отдаваме дълбок поклон пред всички безсмъртни  и велики герои, осеяли с кости и кръв земята българска и дали ни възможност да бъдем свободни и честити-  НИЕ и НАШИТЕ потомци! Нека помним поуките, завещанието и мечтите за силна и свободна България и нека сведем  глави пред геройския подвиг на борците за свобода, които с върховно себеотрицание и любов към Родината, извоюваха  СВОБОДАТА  ни!

Нека бъдем достойни българи! Да помним, да бъдем единни и да носим в сърцата си героичния български дух! Нека заедно –  с проницателност, вяра и сговор да работим за България – такава, каквато ни я завещаха славните герои!

Нека помним делата им и нека ги носим в сърцата си! Нашите деца и внуци  трябва да знаят и помнят славните бойци и революционери, отдали с нечувано себеотрицание живота си, в името на  България! Идеалите на апостолите на българската свобода са още живи. Нека с възхита продължим да тачим безкористната им жертва, носейки в сърцата си гордия революционен дух!  Вечна слава на героите, отдали живота си, за да бъдем свободни, блажени и честити!

БЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ, УСПЕШНИ И ДОСТОЙНИ ГРАЖДАНИ НА СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ МИР, ИЗОБИЛИЕ, БЛАГОДЕНСТВИЕ И ЯСНО БЪДЕЩЕ!

                                                  Председател на ОбС-Велинград

                                                                            Пламен Хаджиев

Вашият коментар