ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

0
407

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

ОТ

ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-ВЕЛИНГРАД

ЛЮБОМИР ПЕРЧИНКОВ

ПО СЛУЧАЙ

7 АПРИЛ

МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ЗДРАВЕТО И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА ЗДРАВНИЯ РАБОТНИК

Уважаеми лекари,

                                Уважаеми медицински работници,

                                                                                 Уважаеми дами и господа,

свързали живота и професията си с най-безценния дар, даден ни свише  – живота и здравето,

Имам изключителната чест и удоволствие  да  Ви поздравя по случай 7 април – Световен ден на здравето и Професионален празник на здравния работник в България!

От мое име и от името на Общински съвет-Велинград, приемете НАШАТА дълбока признателност и сърдечна благодарност към всички Вас за всеотдайния труд,  смелост, прецизност, отговорност, усърдие,  риск  и благородство, които проявявате ежедневно и ежеминутно! Благодарни сме Ви за предаността, с която продължавате да изпълнявате отговорната си мисия в условия на заплаха с безпрецедентен мащаб, с чиито последствия се борите вече повече от година – пандемията от КОВИД -19!  Вашето решително и адекватно поведение пред това колосално изпитание, е в полза на всички ни-  от ВАС за НАС! С Вашата всеотдайност, Вие ни научихте колко е важно здравето и колко безценни са всички онези, които се грижат за него!

Вярвам, че ако сме обединени, грижливи и последователни, можем да преборим пандемията, разчитайки  на силата, смелостта и себеотрицанието на бойците в бяло. Пандемията изправи пред колапс целия здравен сектор, но Вие не се отказахте и не сломихте глави. Респект към Вас!  Признанието и доверието, които получавате от нас са безгранични и напълно заслужени!

Благодаря Ви за това, че въпреки изтощението и рисковите условия, продължавате да изпълнявате професионалния си дълг, с любов към пациентите.

Днес всеки поглед на надежда е отправен към ВАС!  Не губете вяра, защото ние Ви вярваме!

Желая на Вас и  Вашите семейства здраве, щастие, професионален  устрем, обществено признание, лична удовлетвореност и сили в името на хуманната кауза, която защитавате! С познания и опит следвайте пътя си- само напред!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

                                            

                                               Председател на ОбС-Велинград…………………..

                                                                                       /Любомир Перчинков/

Вашият коментар