Голям тридневен фестивал ще събере във Велинград световни и български звезди от различни жанрове през август

0
9392
     Първото издание на „ARTE Feastival“ ще се проведе във Велинград през август – от 20-ти до 22-ри. Събитието ще бъде многопластово, с четири сцени и много активности. Първокласна музикална програма със световни звезди от ранга на Горан Брегович, Морчииба, Роджър Санчес, Махмуд Орхан, Дубиоза Колектив и мн.др. От българските звезди на сцената ще се представят Деси Добрева, „Контрол“, „Керана и Космонавтите“, Виктория Георгиева, Михаела Филева, 100 Кила, Михаела Маринова, DARA, Павел и Венци Венц, „Скандау“ и още ….
     Театрални и комедийни любимци са подготвили специални стенд-ъп спектакли. Освен това ще има и демонстрации на звездни шеф готвачи на живо, младежка сцена, приключенски парк, арт-зона, пазар на био-производители и вълнуващ избор от забавления за цялото семейство през трите дни, в осем зони по 20 часа на ден!
Билетите вече са в продажба.
     За повече информация и всички новини около АRTE Feastival следeте www.artefeastival.bg и страниците на фестивала в социалните мрежи –ARTE Feastival FB Event, https://www.facebook.com/artefeastival и https://www.instagram.com/artefeastival/.

Вашият коментар