Цирк „Арлекино” гостува във Велинград

0
1170
     От 18-ти до 24-ти юни цирк „Арлекино“ ще радва малките и големи жители и гости на Велинград.
   Той ще бъде разположен до градския стадион. В делничните дни представленията ще започват от 19.00 ч., а в събота и неделя от 18.00 ч. Билети ще може да закупите на касата пред цирка.
     Програмата ще открият понито Бони и веселите кучета на мис Сара от Англия. Мис Тифани ще представи една нежна и красива игра с гълъби. Цирк „Арлекино“ представя и единствената дресура на малките носати мечета – Тими, Магнум и Козмо.
Публиката ще се запознае и с уникалния кон Гарфилд, който може да събира, изважда, умножава и дели, а децата ще имат възможност да се включат в някои от скечовете.
     Огнено шоу, фокуси, акробатични номера и много забавления с клоуните Зак и Оли очакват малки и големи. Децата ще видят изпълненията на очарователната лама, лисицата Бандит, игуаната Кира, виетнамското мини прасе Чочи, бебето кенгуру Джоуи, бодливото свинче Спайки, патиците Дейзи, Попи, Руфъс, Стан и Джон, Принцесата на цирка – Нора, африканския воден бивол и 4-метровия тигров питон Спейс.
     В 15-минутния антракт малчуганите ще могат да пояздят понито Бони и да си направят снимка с него, а в бюфета на цирка ще могат да си похапнат пуканки, захарен памук и други лакомства.

Вашият коментар