ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ПО СЛУЧАЙ ДЕНЯ НА ВЕЛИНГРАД

0
313

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ И ПРИЯТЕЛИ НА ВЕЛИНГРАД И НАШАТА ПРЕКРАСНА ОБЩИНА,

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, КОИТО НОСИТЕ ВЕЛИНГРАД  ДЪЛБОКО В СЪРЦАТА СИ,

 

             Имам  неизмеримото удоволствие да отправя благопожелания, лично от свое име и от името на Общински съвет- Велинград, по случай Деня на Велинград, който традиционно празнуваме в първата събота на м.Юли! Нека си пожелаем със самочувствие и решителност да отстояваме своите принципи, да съхраним гордостта от постигнатото и твърдо да поемем отговорност за всички нови предизвикателства! 

СПА – столицата на Балканите трябва да умножава постигнатото, да използва пълноценно и с разум своя природен колорит, за да имаме светли дни, изпълнени с радост, добрини и нови перспективи. ВЕЛИНГРАД се гордее със своите трудолюбиви, будни и отговорни граждани, със своето талантливо и амбициозно младо поколение, което е най-безценният интелектуален капацитет на нашия БЛАГОСЛОВЕН и ВЕЧЕН град. Водени от стремежа да превърнем Велинград в още по-красиво и по-привлекателно място, работейки със сърце, душа, ентусиазъм и позитивизъм за тази кауза – ние разчитаме на младите хора. Осланяме се на тяхната вяра в настоящето, устрем и стремеж към бъдещето, което вещае сполука, професионални и лични успехи, ползотворни начинания и реализирани намерения! Вярвам в това и от сърце го пожелавам! Всички трябва да полагаме  усилия да развиваме своя прекрасен край, да пазим паметта за миналото, да обичаме своето родно място и заедно да работим за неговото благоденствие.  

             Желая Ви здраве, мъдрост и вяра в доброто бъдеще! Нека помислите ни са чисти, делата – общополезни, идеите дръзки, за да пребъде ВЕЛИНГРАД! 

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

 

                                        

Гр.Велинград                                                         Председател на ОбС-Велинград 03.06.2021г.                                                             /Любомир Перчинков/

 

Вашият коментар