ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

0
579

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

ОТ

ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-ВЕЛИНГРАД

ЛЮБОМИР ПЕРЧИНКОВ

ПО СЛУЧАЙ

15 СЕПТЕМВРИ – НАЧАЛОТО НА НОВАТА УЧЕБНА 2021- 2022 ГОДИНА

Уважаеми ученици, учители и директори, уважаеми родители,

Обръщам се към Вас, както и към всички онези предани на  българското образование, за да Ви поздравя от името на Общински съвет-Велинград и лично от мое име по случай старта на новата учебна 2021-2022г.! Нека първият учебен звънец даде старт на една нова учебна година, изпълнена със стремеж към нови хоризонти и предизвикателства, професионална всеотдайност, вяра и въодушевление от постигнати успехи! Искам на първо място да Ви пожелая здраве и енергия,  за да се борите с хъс за нови знания, когато доказвате своите качества, когато изобретявате, когато сте в класната стая, когато приемате дръзко предизвикателствата на науката или изкачвате стремглаво стълбата на разума и познанието!

Уважаеми родители,

Гордейте се със своите деца и ги подкрепяйте неотлъчно, за да растат уверени в своите възможности! Няма лек път нагоре, но Вие сте тези, които трябва да вдъхвате издръжливост и самоувереност! Възпитавайте у тях вяра, уважение и достойнство, за да посрещат решително всички предизвикателствата в училище и извън него!

Уважаеми учители,

Бъдете способни и мотивирани, защото във Вашите ръце е ключът към новия кръгозор, от който учениците ще получат познания и умения, за да се превърнат в достойни млади българи! Нека професионализмът и стремежът към изграждане на достойно бъдещо поколение, Ви бъдат стимул за благотворна и успешна дейност! Работете, за да изградите у младите хора стремеж към знание, усъвършенстване, прогрес и национално самочувствие! Пожелавам Ви здраве, устрем и виделина в делата Ви!

Скъпи ученици,

На Вас желая успешна учебна година, в която с интерес и нестихващо желание да се превърнете в изобретатели-  на новото, на интересното, на онова, което ще Ви превърне в достойни млади граждани, готови да творят едно по-различно бъдеще-  такова, каквото го виждате във Вашите смели ученически представи! Пожелавам Ви го от сърце! Бъдете вечно влюбени в своето усъвършенстване и  жадни за познание! Творете и градете! Бъдете здрави!

На добър час!

 

                                                                  Председател на ОбС-Велинград …/п/…

                                                                              /Любомир Перчинков/

Вашият коментар