„100 години Просвещение“- Празник на знанието и духовността в ИСУ „В. Левски“

0
151
     Днес бе последният ден от юбилейните тържества по повод честването на сто години от създаването на ИСУ„Васил Левски”, които преминаха под мотото „100 години Просвещение”.
     Празничната програма започна с официално откриване на високотехнологичен STEM център в учебното заведение.
     С празнично шествие до пл. „Николай Гяуров”, водено от Представителен духов оркестър и мажоретен състав „Димитър Мечев” и мажоретки, които са възпитаници на СУ „Васил Левски” и на създателя на мажоретния състав Любомир Гугалов.
     В приветствието си кметът на община Велинград д-р Костадин Коев каза: „Училището е променяло своя профил в годините, но е запазило високото ниво на обучение и преподаване! Училище с традиции и забележителни успехи! Благодаря на директора на училището г-н Емил Моллов, че вече 22 години с нестихващ професионализъм и ентусиазъм ръководи едно от водещите учебни заведения в областта.” Д-р Коев пожела на всички здраве, несломима воля и неугасваща вяра в по-доброто бъдеще!
     100-годишният юбилей на ИСУ „Васил Левски” бе отбелязан подобаващо. С вълнение и чувство на уважение всички се докоснахме до духа и магията на една традиция, вплела в себе си опита на миналото, силата на настоящето и вярата в новаторството.

Вашият коментар