ВелиЛенд бе открит с грандиозно цирково шоу

0
526
     Най-голямото цирково шапито в България вече отвори врати. То е част от голям атракционен комплекс, който се разгръща на площ от 70 дка край Велинград. Вече функционират детски еко кът за игри, парк зона с атракциони, зона за отдих на възрастните и място за храни и напитки. Проектът ВелиЛенд включва още изграждането на закрити конна база и детски център, ледена пързалка, луна парк, зоокът, стена за катерене и др.
     Първото цирково представление бе уважено и открито от кмета на община Велинград д-р Костадин Коев, който благодари на г-н Илия Кадинов за смелостта да инвестира във Велинград и да изгради увеселителния комплекс, от който жителите на града ни и гостите наистина имат нужда.
     В представлението бяха включени спиращи дъха циркови изпълнения. Трупа „Зола” от Монголия са носители на „Бронзов клоун” от Монте Карло и представиха атрактивни и опасни акробатични номера, „Летящите Майкълс” от Бразилия обраха овациите с рискова въздушна акробатика, Леонора от Украйна представи въздушно жонгльорство, а Николета от Румъния и Дуо „Инфинити” красива въздушна акробатика. Трупа „Тангра” / България и Киргизтан/ представи атрактивна конна езда, дуо Богатирьови от Украйна -дресура на кучета, а Даниел Педея – изключителен баланс върху 5-метрова стълба. Всички се забавляваха със смешните номера на клоуните – дуо „Жеко”, а водещ на събитието бе Драгомир Драганов.

Вашият коментар