Щафетата на ОУ „Хр. Ботев“ спечели купа „Велинград“

0
408
     За 27-ми днес се проведе общинската лекоатлетическа щафета за купа „Велинград“. На старт застанаха по 24 момчета и момичета от четири общински училища.
     Най-бързи се оказаха лекоатлетите на ОУ „Христо Ботев“. На 24-ти пост бе Мирослав от VII б, който закова съдийския хронометър на 6:08 мин. Само 2 секунди след него финишира щафетата на СУ“ Св. Св. Кирил и Методий „. Отборите на СУ „Методий Драгинов“ и на СУ „В. Левски“ заеха трето и четвърто място с времена съответно 6:16 мин и 6:25 мин.
     След тригодишното прекъсване децата показаха, че имат силен спортен дух и се стремят към победата.
     Грамоти и меденки имаше за всички участвали отбори, а фланелки – за класираните на първите три места. Преходната купа „Велинград“ , която през 2019-та година бе спечелена от СУ „Св Св Кирил и Методий“, вече до следващата щафета ще притежание на ОУ „Хр. Ботев“.
     Наградите връчиха зам. – кметът на община Велинград Исмаил Моллов и началникът на отдел „Туризъм и реклама“ Цвета Спасова.
     Благодарим за перфектната организация на екипа на РУ „Полиция“ – Велинград, медицинския екип, съдийската колегия и всички учители и деца, които се включиха и не допуснаха инциденти, както и за съдействието на МКБППМН-Велинград и на кафе-аперитив „Лотос“.

Вашият коментар