Площад „Николай Гяуров” събра „Вкусът на Велинград” и десетки велинградски таланти

0
626
     Кулинарният фестивал „Вкусът на Велинград”, организиран от Сдружение „Гражданско общество”, е в изпълнение на проект „Социално-икономическа интеграция на уязвими групи и интегрирани мерки за подобряване достъпа на образование в Община Велинград“, а концертът бе своеобразна подкрепа за събитието от страна на община Велинград.
     Възпитаниците на ПГИТ „Алеко Константинов” се включиха със свои кулинарни изкушения, а станалият вече популярен победител в третия сезон на Hell’s Kitchen – Реджеп, приготвяше своята стрийт фуд храна за ценителите на добрия вкус.
     С музика и танци нашите велинградски таланти подобриха вкуса на всички, присъствали на събитието. На сцената се изявиха младите музиканти от формацията към ЦПЛР-ОДК, танцьорите на КСТ „Импулс-Велинград – 2002”, Ансамбъл за изворен фолклор „Драгиново”, обичаните от всички ПДЮАНПТ „Здравче-Венче”, както и красивите гласове на ВГ „Караоке” и ДЮВИШ „Звънче”. Изпълненията на саксофон и флейта на Катерина Мирчева и Венера Ланджова дадоха допълнителен класически нюанс.
 

Вашият коментар