Спортувахме забавно за Световния ден на предизвикателството

0
273
     Отново площад „Н. Гяуров“ се изпълни с усмивки, весело настроение и забавни игри, които имаха за цел да покажат колко е лесно да се спортува в Деня на предизвикателството. Всички присъстващи бяха предизвикани от аниматорите на ПГИТ „Ал. Константинов“ и G-team animation да се впуснат в игрите. Естествено имаше и много награди, които бяха изтеглени чрез томбола. Те бяха осигурени от БФСВ, МКБППМН и община Велинград.
     На сцената се изявиха и малките таланти на школите в ЦПЛР-ОДК, КСТ“ Импулс Велинград – 2002″, ВГ „Караоке“ и ДЮВИШ „Звънче“, които не пропуснаха да се включат и в надпреварите. Танцовата двойка Сюлейман Хаджиев и Еми Джуракова раздвижиха първи публиката.
     Прозвучаха двата саксофонни дуета Никола Драва/Васил Гълев и Владимир Кривошийски/Христо Христозов. Флейтистката Ивелина Кафеджиева и кларинетистът Иван Цимпарев също показаха музикантските си умения. С „Без радио не мога“ се представи прекрасното трио Лилия, Цвети и Дея. 6-годишната Александра и талантливата Андреа Димитрова изпяха своите песни и и също получиха много аплодисменти от публиката. Алис и Рая поставиха последен щрих със своя каубойски танц.

Вашият коментар