При момичетата V-VII клас титлата спечелиха СУ „Хр.Смирненски „

0
356
     Четири двубоя се играха днес от футболния ученически турнир. В последната среща от група А при момчетата V-VII клас отборът на СУ „Св.Св.Кирил и Методий” се наложи на ОУ „ В.Левски” /с. Кръстава/ с 3:0. Класирането в група А е следното:
I място СУ „Св Св Кирил и Методий “ – 12 т.
II място ОУ „В.Левски “ – с.Грашево – 9 т.
III място ОУ „В.Левски“ – с. Кръстава – 6т.
IV място ОУ “ Г.Бенковски „- 1т.
V място ОУ „В. Левски “ – с.Пашови – 0т.
     Към финалите продължават отборите на СУ“ М. Драгинов“, СУ“ В. Левски“, СУ „Св. Св.Св.Кирил иМетодий“ и ОУ „В.Левски „- с.Грашево. Срещите ще се играят в понеделник от 14:00 часа.
     Оспорвана бе срещата между единствените два момичешки отбора. Двубоят СУ ”М. Драгинов” – СУ „Хр. Смирненски” завърши 1:2 и с титлата се окичиха момичетата от с. Св.Петка.
     При юношите XI-XII клас се играха двете срещи между класираните на първо и второ място в група А и група Б. Отборът на СУ „В.Левски” се наложи на НПГГС „Хр.Ботев” с 1:0, а отборът на СУ „Св.Св. Кирил и Методий” победи СУ „М. Драгинов” с 5:0. Така в спор за първото място на 15 ноември /сряда / от 15:00 часа ще играят СУ „В.Левски“ и СУ „Св.Св.Кирил и Методий“, а другите два отбора ще се борят за третото място от 14:00 часа.

Вашият коментар