В ученическата щафета отново победи отборът на ОУ „Христо Ботев”

0
283
    За 28-ми път днес се проведе общинската лекоатлетическа щафета за купа „Велинград“. На старт застанаха по 24 момчета и момичета от пет общински училища.
Най-бързи се оказаха лекоатлетите на ОУ „Христо Ботев“. На 24-тия Христо закова съдийския хронометър на 6.13 мин. Само 9 секунди след него финишира щафетата на СУ „Методий Драгинов“. Трети се класираха момчетата и момичетата от СУ „Свсв Кирил и Методий” с време 6:30 мин. Отборите на СУ „Васил Левски“ и на ОУ“Неофит Рилски“ заеха четвърто и пето място с времена съответно 6:39 мин и 6:54 мин.
    Грамоти и сладки имаше за всички участвали отбори, а фланелки – за класираните на първите три места. Преходната купа „Велинград“ остава в ОУ „Христо Ботев”, тъй като отборът я печели за втора поредна година.
     Наградите връчиха зам. – кметът на община Велинград Исмаил Моллов, началникът на отдел „Туризъм и реклама“ Цвета Спасова и Елисавета Миланова – секретар на МКБППМН-Велинград, която осигури предметните награди.
     Благодарим за перфектната организация на екипа на РУ „Полиция“ – Велинград, медицинския екип, съдийската колегия и всички учители и деца, които се включиха и не допуснаха инциденти, както и за съдействието на кафе-аперитив „Лотос“ .
 

Вашият коментар